Loading Events
SALASPILS NOVADA SVĒTKI 2022

(Noticis pasākums) SALASPILS NOVADA SVĒTKI 2022

28.05.2022 10:00
Nacionālais botāniskais dārzs, Salaspils, Latvija

Pasākuma informācija

SALASPILS NOVADA SVĒTKI 2022
Nacionālajā botāniskajā dārzā, Miera ielā 1, Salaspilī
Ieeja no plkst. 10:00
Svētku programma no plkst.11:00 līdz 00:00:
  • Salaspils kolektīvu koncerti visas dienas garumā
  • Aktivitātes un darbnīcas bērniem
  • Aktivitātes ģimenēm un pieaugušajiem sadarbībā ar Daugavas muzeju, Salaspils novada bibliotēku, Salaspils siltumu, Salaspils novada Tūrisma informācijas centru un Exit Rīga
  • Star FM tiešraide no Nacionālā botāniskā dārza (dažādas spēles par Salaspili izskanēs gan radio ēterā, gan klātienē)
  • Amatnieku tirdziņš ar 35 dalībniekiem
  • Augstākās klases pavāri radīs kulinārijas brīnumus “Garšu cīņās”
  • Vakara noslēgumā – grupas „INSTRUMENTI” koncerts
________________________________________
SALASPILS KOLEKTĪVU UZSTĀŠANĀS
NO PLKST. 11:00
– Salaspils novada svētki ir viena no reizēm, kad varam redzēt Salaspils kolektīvus vienkopus. Uz skatuves redzēsiet visdažādākos priekšnesumus.
GARŠU CĪŅAS
NO PLKST. 16:00
– Nebijis, radošs, jautrs, izklaidējošs notikums “Garšu cīņas” Salaspils novada svētkos, kur pieci augstākās klases un starptautisku atzinību guvuši pavāri dalīsies pieredzē, sacentīsies savā starpā, veidos skatītāju ēdienu gatavošanas sacensības, vērtēs, degustēs, kopā veidos ēdiena gleznu – ēdiens kā māksla un radīs garāko sviestmaizi Salaspilī. Tā būs vissirsnīgākā Latvijā mīlētu un starptautiski apbalvotu un atdzītu pavāru mijiedarbība ar skatītājiem.
Programmā: Interaktīvas performances, degustācijas, meistarklases, vīnziņu padomi, pavāru stāsti un dalīšanās ar jautriem un kurioziem atgadījumiem no banketiem un dažādiem pasākumiem. Ēdienu gatavošanas šovs, konkursi, dalīšanās ar ēdienu gatavošanas knifiem. Viktorīnas un vērtīgas balvas. Iespēja skatītajiem baudīt unikālus ēdienu risinājumus, uzklausīt atzinību, padomus un ieteikumus. Laba mūzika un garšu paradīze līdz pat saulrietam.
VAKARA NOSLĒGUMĀ – GRUPAS “INSTRUMENTI” KONCERTS
PLKST. 22:00
– „Instrumenti” – viens no kvalitatīvākajiem un pieprasītākajiem mūzikas projektiem Latvijā. To radījuši divi akadēmiski izglītoti mūziķi – Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns. “Instrumenti” sastāvā ir arī Gatis Zaķis – viens no atzītākajiem skaņu ierakstu producentiem. Koncerts Nacionālajā botāniskajā dārzā būs atsauce uz pagājušā gada vasarā notikušajiem emocionāli piesātinātajiem grupas koncertiem Mežaparka lielajā estrādē. “Instrumenti” uz skatuves kāps ar pavadošo grupu septiņu mūziķu sastāvā.
Sīkāka informācija par pasākumu: https://www.salaspilskultura.lv/…/salaspils-novada…/
Ieeja bezmaksas
Informējam, ka pašvaldības organizēto publisko pasākuma laikā iespējama pasākuma dalībnieku personas datu apstrāde fotografējot un filmējot, kā arī pēc tam iegūtais materiāls var tikt publicēts Salaspils novada pašvaldības informatīvajos kanālos un izdevumos informācijas atklātības un sabiedrības informēšanas mērķa nodrošināšanai. Vairāk informācijas http://www.salaspils.lv/privatums-politika.
Lasīt vairāk...



Citi pasākumi