Loading Events
Atcelts

(Noticis pasākums) (Atcelts) Полина Гагарина в Риге

21.09.2022 19:00
Arēna Rīga, Rīga, Latvija

Pasākuma informācija

Pašreizējās politiskās situācijas dēļ pasākuma norise ir apturēta, līdz turpmākam paziņojumam!
Pasākums POĻINA GAGARINA ATBRUŅOTA / ПОЛИНА ГАГАРИНА ОБЕЗОРУЖЕНА, kas bija paredzēts 13.03.2020. Arēnā Rīga un vienreiz jau tika pārcelts uz 11.10.2020., tiek atkārtoti PĀRCELTS uz 15.10.2021. Norises vieta un laiks nemainās. Iegādātās biļetes ir derīgas uz pārcelto datumu un nav nepieciešams mainīt.
Pasākuma organizators un mākslinieki aicina apmeklēt pārcelto pasākumu, jo šādi Jūs varat atbalstīt nozari, kura šobrīd ir būtiski ietekmēta ierobežojumu dēļ.
Nepieciešamības gadījumā lūdzam vērsties pie pasākuma organizatora: makconcert@gmail.com, +371 26120203
Pasākuma organizators atvainojas par sagādātajām neērtībām!

2021.gada rudenī Baltijas valstīs Poļina Gagarina prezentēs savu grandiozo šovu “Atbruņota”, kuras pirmizrāde notika  ar ovācijām  12 tūkstošu skatītāju stadionā Maskavā. Koncerti notiks Tallinā un Rīgā.

Spēcīga un skaista vokāla īpašniece ar apbrīnojamu enerģētiku, viena no stilīgākajām Krievijas skatuves māksliniecēm, uzstāsies ar koncertprogrammu, kas sagatavota kopā ar interaktīvo mediju studijas komandu SILA SVETA.

Šovs, kura sagatavošana ilga vairāk, kā gadu kļūs par patīkamu pārsteigumu viņas daudzajiem faniem.
“Tā ir vairāk kā uzstāšanās – tas ir uz šodienu pats galvenais koncerts manā radošajā biogrāfijā, ar mūsdienīgām digitālajām dekorācijām, horeogrāfisko uzvedumu, skaņu, kostīmiem un, protams, ar jaunām dziesmām. Darbinieki no SILA SVETA izveidoja fantastiskas digitālās projekcijas, ar kuru palīdzību zāle, kurā atrodas skatītāji, transformējas līdz nepazīšanai”.
Par vizuālā šova daļu kļuvuši unikālie Poļinas un viņas deju komandas tērpi, ko speciāli koncertam izdomājuši Alexander Terekhov ateljē.
Šovs “Atbruņota”   kļuva par patiešām īpašu notikumu Polīnas Gagarinas radošajā karjerā – tā ir visvērienīgākā dziedātājas uzstāšanās, kurā jūtama īpašā dzīvā koncerta enerģētika.
Lasīt vairāk...



Citi pasākumi