Loading Events
Valērijs Meladze / Валерий Меладзе

(Noticis pasākums) Valērijs Meladze / Валерий Меладзе

01.12.2023 19:30
Arēna Rīga, Rīga, Latvija

Tev varētu interesēt

Pasākuma informācija

1. decembrī Arēnā Rīga ar lielu solo koncertu uzstāsies Valērijs Meladze.

Pirms 30 gadiem plašāka sabiedrība tika iepazīstināta ar viņa pirmo hitu. Pašlaik mākslinieka kontā ir desmitiem skaņdarbu, kas kļuvuši par absolūtu žanra klasiku, un kurus iemīļojuši miljoniem klausītāju visā pasaulē.

 Gan uz skatuves, gan dzīvē Valērijs Meladze ir romantisks, temperamentīgs un tajā pašā laikā inteliģents. Nav brīnums, ka viņu bieži sauc par “pēdējo romantiķi”. Katra viņa dziesma ir piepildīta ar dziļu jēgu, un izpildītāja samtainā balss reti kuru atstāj vienaldzīgu.

Šis gads māksliniekam ir nozīmīgs, jo pirms 30 gadiem publika dzirdēja viņa pirmo hitu. Gandrīz visa dziedātāja repertuāra autors ir viņa brālis Konstantīns Meladze. Brāļu radošais tandēms – viena retā tembra balss un otra komponista talants, jau daudzus gadus klausītājiem dāvā sirsnīgus mīlestības un kaislības stāstus, kas izpildīti ar neatkārtojamu patiesumu un harizmu. Katrs skaņdarbs ir uzrakstīts ar neviltotu ticību brīnumam un īstajai mīlestībai, un tiek dziedāts ar neliekuļotu jūtīgumu un dvēseles maigumu.

Programmu, ko koncertā Arēnā Rīga prezentēs Valērijs Meladze, veido viņa radošās karjeras labākās dziesmas. Skatītājus gaida iecienītākie skaņdarbi, kā arī muzikālie pārsteigumi – jaundarbi, oriģinālie aranžējumi, kas piešķir otro elpu populārajiem hitiem. Dzīvā skaņa un sirsnīgas dziesmas dāvās skatītājiem īstus romantikas un jutekliskuma svētkus.

Lasīt vairāk...



Citi pasākumi