Loading Events
Sarīkojums visai ģimenei “Zaķim šodien Liela diena!”

(Noticis pasākums) Sarīkojums visai ģimenei “Zaķim šodien Liela diena!”

08.04.2023 11:00

Pasākuma informācija

Lieldienu sarīkojuma apmeklētājus sagaidīs pats svētku gaviļnieks Zaķis, kurš aicinās gan nofotografēties savā Lielās dienas svētku alā, gan izaicinās dažādās Lielās dienas tradicionālajās sacensībās, ja vien būs paņemta līdzi sava Lieldienu ola. Veiksmīgākajiem sacensību dalībniekiem, protams, būs arī balviņas, kuras sarūpējuši sarīkojuma atbalstītāji SIA “Livenhofa” no Līvānu novada, “ZS “Dorītes” Daugmales medus” un Piparkūku vīriņš no Saldus.

Ciemos Zaķis saaicinājis savus radiniekus no ainaviskās Abavas senlejas ZS “Lejaskroķi”, Tukuma novadā, “, kuri uzpucējuši savus kažokus būs gatavi izrādīties liepājniekiem un pilsētas viesiem. Varam pačukstēt, ka truši arī neiebildīs, ja, sekojot saimnieces norādījumiem, viņus maigi un mierīgi samīļos. Savukārt Biedrības nama lielajās zālē izveidotajā “lauku sētiņā” viesosies ne tikai garauši, bet arī draiskulīgie kazlēni, kuriem ļoti patīk cilvēku uzmanība, tāpēc ar nepacietību gaidīs kādu kopīgu foto vai pieskārienus, bet aicinām būt atbildīgiem un klausīt kazlēnu saimnieces norādījumiem un ieteikumiem, kā arī ieklausīties, ko viņa interesantu atklāj par trušu un kazlēnu ikdienu.

Lai svētki būtu īsti svētki, Liepājas Latviešu Biedrības nams aicina visus līdzdarboties un iesaistīties arī radošajās darbnīcās, radot pašiem savus unikālos svētku dekorus. Šogad vajadzības gadījumā palīdzīgu roku sniegs un fantāzijas lidojumā doties aicinās radošā darbnīca “LaLu”.

Nāc, izgatavo oriģinālu Lieldienu olu turētāju, ligzdiņu no dabas materiāliem un citus radošus un košus svētku dekorus.

Organizē Liepājas Latviešu biedrības nams ar Liepājas valstpilsētas pašvaldības atbalstu.

Lasīt vairāk...



Citi pasākumi