Loading Events
Balle “Starp maģiju un zvaigznēm”

Balle “Starp maģiju un zvaigznēm”

19. oktobris plkst. 20:00

Pasākuma informācija

19. oktobrī pulksten 20:00 Liepājas Latviešu biedrības nams aicina uz sezonas pirmo koncertprogrammu pie galdiņiem “Starp maģiju un zvaigznēm” ar iluzionistu Valdemāru Weisu un grupu “Galaktika”.

Ilgi gaidītā rudens sezonas atklāšanas balle ir klāt. Vakarā starp maģiju un zvaigznēm lielisku atmosfēru radīs iemīļotās grupas “Galaktika” muzikālais priekšnesums, kas visus klātesošos aicinās uz deju grīdas. Populāro šlāgermūzikas grupu dibinājuši divi talantīgi mūziķi – Normunds Zušs un Vitolds Gorņevs. Normunds Zušs ir mūziķis, koru vadītājs, Latvijas radio 2 balss un populārā raidījuma “Latvijas sirdsdziesma” veidotājs, arī jauna projekta “Aiz horizonta” iniciators. Otrs grupas mūziķis Vitolds ir taustiņinstrumentālists un grupas menedžeris. “Galaktika” savus klausītājus ir priecējusi gan dzimtenē, gan tālu aiz tās robežām uz mazām un lielām skatuvēm. Šogad iznācis grupas jaunai albums “Mums pieder tik daudz”, ar kuru grupa jau paspējusi apceļot visu Latviju. Klausītāju iemīļotie grupas hiti skanēs arī biedrības nama greznajā zālē zem lustrām un zvaigznēm.

Maģisko atmosfēru vakara sarīkojumā papildinās Valdemārs Weiss ar neatminamiem iluzionistu meistarstiķiem un negaidītiem mikromaģijas priekšnesumiem. Ar burvju trikiem Valdemārs aizraujas jau no 7 gadu vecuma un savus numurus 20 gadus garajā skatuves pieredzē izkopis līdz pilnībai. Savulaik trikus apguvis pašmācības ceļā un privātstundās pie vairākiem Eiropas meistariem. Šobrīd viņš ir starptautisku iluzionistu klubu biedrs un uzstājies vairāk kā 16 valstīs visā pasaulē. Skatītājus sajūsmina gan Valdemāra elegantais skatuves tēls, gan laikmetīgie triki.

Atliek tikai ievēlēties, un Jūsu vēlēšanās piepildīsies, jo maģijas vakarā viss ir iespējams!

Biļešu iepriekšpārdošana un galdiņu rezervācija pieejama Liepājas Latviešu biedrības namā, zvanot pa tālruni 63423829, un Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā.

Pirmās 100 biļetes var iegādāties par 18,00 EUR, pēc tam biļešu cena 20,00 EUR.

Lasīt vairāk...

Atrašanās vieta




Citi pasākumi