Loading Events
Raivo Stašans “Romantisks Solo Saksofonam – 33 gadi mūzikā”

Raivo Stašans “Romantisks Solo Saksofonam – 33 gadi mūzikā”

23. oktobris plkst. 19:00
Krustpils kultūras centrs, Jēkabpils, Latvija

Pasākuma informācija

” Romantisks Solo Saksofonam – 33 gadi mūzikā .”

Tā ir īpaša izcilā saksofona virtuoza un daudzu muzikālu projektu dalībnieka Raivo Stašana jubilejas koncertprogramma, kura tapusi sadarbībā ar mūzikas producentu un komponistu Gaiti Lazdānu un sākot ar oktobri skanēs vairākās Latvijas pilsētās.

Lielu atsaucību guvušā, publikas mīluļa un viena no romantiskākajiem džeza saksofonistiem Latvijā – saksofonista Raivo Stašana, ar stāvovācijām aizvadītā koncertprogramma VEF kultūras pilī un Dzintaru konceretzālē, pamudināja mākslinieku doties pie klausītājiem arī citās Latvijas pilsētās! Tā ir pirmā solo koncertprogramma, ar kuru tiek atzīmēti 33 radošie gadi mūzikā un kurā tiek prezentēts arī Raivo Stašana jaunākais instrumentālās populārās mūzikas albums “ Romantisks Solo Saksofonam “.  Albumā ir iekļautas 10 oriģinālas dziesmas, kuras tapušas sadarbībā ar mūzikas producentu un komponistu Gaiti Lazdānu. Koncertprogrammā “ Romantisks Solo Saksofonam “ skanēs dziesmas no jaunā diska kā arī pasaules hiti un latviešu estrādes populāri skaņdarbi!

Noteikti, šis būs romantiskākais instrumentālās mūzikas koncerts, kur kopā ar Raivo Stašanu uzstāsies arī Gaitis Lazdāns, Oskars Kurdeko un Gatis Ivans. Koncerts paredzēts bez pārtraukuma 1:30h . Pēc koncerta būs iespēja nofotografēties ar māksliniekiem, kā arī ekskluzīvi iegādāties Raivo Stašana debijas albumu “ Romantisks Solo Saksofonam “.

Biļetes iepriekš pārdošanā visās “Biļešu Paradīze” kasēs.

Uz tikšanos 

 12. oktobrī plkst. 19:00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu Zālē.

26. oktobrī plkst. 18:00 Mālpils kultūras centrā.

9. novembrī plkst. 19:00 Rojas kultūras centrā.

23. novembrī plkst. 19:00 Krustpils kultūras centrā.

Lasīt vairāk...

Atrašanās vieta




Citi pasākumi