Loading Events
Kamermūzikas vakars

Kamermūzikas vakars

9. novembris plkst. 19:00
Pegaza pagalms, Liepāja, Latvija

Pasākuma informācija

​Rudens vakari ir lieliska iespēja izbaudīt dažādu žanru mūzikas skanējumu. Šoreiz Pegaza Pagalms aicina uz instrumentālās kamermūzikas koncertu, kurā uzstāsies duets – čellists Krišjānis Gaiķis un pianiste Viktorija Gaiķe.

​Mūziķu izpildījumā varēsiet dzirdēt liriski poētiskus komponistu-romantiķu skaņdarbus, gaisīgās un trauslās franču impresionisma pārstāvju melodijas, kā arī dramatisko Kamila Sensānsa sonāti op.32. do minorā.

​Čellists Krišjānis Gaiķis ir Liepājas simfoniskā orķestra mūziķis. Mūzika ieņem pirmo vietu čellista dzīvē – ne tikai spēlējot, bet arī klausoties un pasniedzot. Paralēli pamatdarbam orķestrī Krišjānis piedalās dažādos mūzikas projektos, kā arī māca jaunos talantus Karostas mūzikas skolā.

​Viktorija Gaiķe ir vairāk pazīstama kā mediju un sabiedrisko attiecību speciāliste, taču pirmā augstākā izglītība viņai ir pianiste. Mūzika un klavierspēle ir sirds lieta, ar ko Viktorijas dzīve ir saistīta vairāk nekā 25 gadus, un ar ko viņa joprojām turpina nodarboties, radoši atbalstot arī savu vīru – Krišjāni.

Lasīt vairāk...

Atrašanās vieta


print yu! – Smieklīgi un Trendīgi T-krekli, Hoodiji un Krūzes


Citi pasākumi